فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بازدید از کارخانه لبنیات و شیر طراوت

اختصاصی از فایل هلپ بازدید از کارخانه لبنیات و شیر طراوت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بازدید از کارخانه لبنیات و شیر طراوت ، 8 صفحه ، با فرمت ورد قابل ویرایش، همراه چند تصویر

قسمتی از متن :

معرفی شرکت : این کارخانه جزو بهترین و مجهزترین کارخانه های منطقه پاکدشت میباشد. زمانی که شیر وارد کارخانه میشود کلیه مراحل آماده سازی جهت استفاده از آن مطابق با استانداردها انجام میگیرد و در نهایت محصولی با استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی و بالاترین کیفیت دست مشتری برسد

اقداماتی که روی شیر خام انجام میگیرد عبارت است از:

1-نمونه گیری از شیر

2-اسیدیته شیر

مواد شیمیایی جهت اندازه گیری اسیدیته شیر

روش آزمایش

3-تعیین PH شیر

4- آزمایش االکل

5- آزمایش جوش

6-اندازه گیری چربی شیر:

7-اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر

مواد شیمیایی مورد نیاز عبارتند از:

روش آزمایش

8- اندازه گیری پروتئین ، با روش تیتراسیون فرمل

مواد شیمیایی

روش آزمایش

9- میکروب موجود در شیر اولیه نیز نباید از حد استاندارد بیشتر باشد بنابراین میکروب موجود در شیر نیز با آزمایشات میکروبی اندازه گیری میشود و در مواردی که به وجود میکروب خاصی مشکوک شوند حتما کشت میکروبی صورت میگیرد.

10 -تشخیص آب افزودنی به شیر بهروش اندازه گیری ضریب شکست نور سرم سولفات مس


دانلود با لینک مستقیم


بازدید از کارخانه لبنیات و شیر طراوت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد