فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

قارچهای خوراکی صدفی

اختصاصی از فایل هلپ قارچهای خوراکی صدفی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

قارچهای خوراکی صدفی


قارچهای خوراکی صدفی

 

 

 

 

 

 

 

مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان قارچهای خوراکی صدفی در فرمت ورد و شامل موارد زیر می باشد:

* مقدمه

* قارچهای خوراکی صدفی Oyster Mushrooms

* درخصوص مشکلات موجود در زمینه پرورش قارچ های صدفی ،بطور اهم به سه نکته باید توجه کرد:

* گونه های زراعی پلوروتوس بیشتر از سایر جنسها شناخته شده اند و معروفترین آنها عبارتند از:

* پلوروتوس اوستراتوس

* پلوروتوس فلوریدا

* پلوروتوس ارینجی

* پلوروتوس سیستیدیوسوس

* پلوروتوس فلابلاتوس

* پلوروتوس کورونوکوپی

* پلوروتوس ساپیدوس

* پلوروس ساجرکاجو

* فصل اول

* قارچ صدفی دینگری Pleurotus sajor-caju (Fr.) Singer

* قارچ خصوصیات بیولوژیکی ذیل را داراست :

* الف: خصوصیات بیولوژیک

* مورفولوژی

* چرخه زندگی

* احتیاجات غذایی

* شرایط زیست محیطی مناسب

 * ب: پرورش قارچ صدفی

* تهیه بذر قارچ صدفی

* برداشت محصول

* قارچ صدفی خرما Pleurotus pulminarius (Fr.) Quelet

* مشخصات بارز اندام های بازدهی قارچ

* زیستگاه طبیعی قارچ

* خصوصیات میکروسکوپی

* خصوصیات میسلیوم

* روش های طبیعی کاشت

* بسترهای مناسب برای تولید محصول

* پارامترهای رشدی قارچ Pleurotus pulminarius

* قارچ صدفی صدف درختPleurotus ostreatus (Jacquin ex Fries) Kummer

* خصوصیات میکروسکوپی

* خصوصیات میسلیوم

* روش طبیعی کاشت

* بسترهای مناسب برای تولید قارچ

* قارچ صدفی طلایی Pleurotus citeinopileatus Singer

* خصوصیات میسلیوم

* روش طبیعی کشت

* سوبسترا برای تولید اندام باردهی قارچ

* پتانسیل محصول دهی

* پارامتر های رشدی قارچ Pleurotus citrinopileatus

* چرخه محصول دهی قارچ

* خواص داروئی قارچ

* مزه، طعم وشیوه پخت قارچ

* قارچ شاه صدف Pleurotus eryngii (Do Candoll exFries) Quelet Sensulato

* اندام های میکروسکوپی

* روش طبیعی

* مراحل توصیه شده برای گسترش توده میسلیومی به منظور دستیابی به محصول بهتر

* سوبسترا برای تولید اندام باردهی قارچ

* قارچ صدفی آبالون Pleurotus cystidiosus. O.K. Miller

* نام های عمومی

* اندام میکروسکوپی

* خصوصیات میسلیومی قارچ

* روش طبیعی کاشت

* راه های توصیه شده برای گسترش توده میسلیومی به منظور دستیابی به محصول بهتر

* سوبسترا برای تولید اندام باردهی قارچ

* پارامترهای رشدی قارچP. Cystidiosus

* قارچ صدفی صورتی یا سالمون Pleurotus djamor (Fries) Boadjin Sensylato

* انتشار

* خصوصیات میسلیوم

* روش طبیعی کاشت

* مراحل توصیه شده برای گسترش توده میسلیومی به منظور دستیابی به محصول بهتر

* پارامترهای رشدی قارچ Pleurotus djamor

* سوبسترا برای تولید اندام باردهی قارچ

* پتانسیل محصول دهی

* توصیه هایی برای برداشت قارچ

* مزه، طعم و شیوه پخت قارچ

* قارچ صدفی ترخون Pleurotus euosmus (Barkley abud Hussey) Saccardo

* خصوصیات میسلیومی قارچ

* اندام های میکروسکوپی

* روش طبیعی کاشت

* مراحل توصیه شده برای گسترش توده میسلیومی به منظور دستیابی به محصول بهتر

* پارامترهای رشدی قارچ Pleurotus euosmus

* سوبسترا برای تولید اندام های باردهی قارچ

* پتانسیل عملکرد

* فصل دوم

* بیوتکنولوژی قارچ

* کشت قارچ

* برخی مزایای قابل توجه اکولوژیکی کشت قارچ های خوراکی عبارتند از:

* مراحل کشت

* حفظ و نگهداری محیط های کشت و آماده سازی بذر spawn

* جدول 1 لیستی از قارچ های کشت شده مرسوم

* پیش تیمار محیط کشت و تلقیح

* رشد میسلیوم های قرارگرفته درمحیط کشت

* شروع وتشکیل قسمت های میوه ای

* جمع آوری ومدیریت رساندن محصول به بازار

* ارزش غذایی قارچ ها

* ارزش دارویی قارچ ها

* کشت قارچ وحفاظت محیط زیست

* فعالیت های گروه تحقیقاتی ژنتیک ومیکروبیولوژی

* فصل سوم

* بیولوژی مولکولی پلوروتوس اوستراتوس

* عموماً، GMRG پروژه های زیر را به عهده گرفته است

* ساخت نقشه ژنتیکی پلوروتوس اوستراتوس

* نقشه فیزیکی از پلوروتوس اوستراتوس

* بررسی ژن های ناسازگار در پلوروتوس اوستراتوس

* مواد آبگریز hydrophobin

* بررسی و شناسایی هیدروفوبین ها

* GMRG

* به طور خلاصه GMRG می تواند موارد زیر را پیشنهاد کند.


دانلود با لینک مستقیم


قارچهای خوراکی صدفی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد