فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی)

اختصاصی از فایل هلپ ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی)


ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی)

فرمت فایل: word(قابل ویرایش)تعداد صفحات31

 

 

فهرست مطالب

هدف
دامنه کاربرد
اصطلاحات و تعاریف
ویژگیهای حلب ورق برای ساخت قوطی
ویژگیهای قوطی فلزی
معایب قوطی
نشانه گذاری

بسمه تعالی
پیشگفتار
استاندارد ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی مقررات عمومی که نخستین بار در سال 1355 تهیه گردید براساس پیشنهادهای افراد و سازمانهای ذیعلاقه و ذینفع و تحقیقات و مطالعات کارشناسان موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در کمیسیون فنی صنایع بسته بندی تهیه و تدوین شده و درکمیته نهائی مادر صنایع فوق برای اولین بار مورد مورد تجدید نظر قرار گرفت و در شانزدهمین جلسه کمیته ملی صنایع چوب و کاغذ و بسته بندی مورخ 61/3/9 تصویب شد و اینک باستناد ماده یک قانون مواد الحاقی بقانون تأسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه سال 1349 بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی وجهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و لذا هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد برسد در تجدید نظر بعدی مورد توجه واقع خواهد شد . پس از تجدید نظر در هر استاندارد جزوه سایق لغو و بجای آن جزوه تجدید نظر شده رسمیت میباید .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده کرد . در تهیه و تجدید نظر این استاندارد سعی برآن بوده است که با توجه به نیازمندیهای خاص ایران حتی المقدور میان استاندارد و روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود . لذا برای تهیه و تجدید نظر این استاندارد از منابع زیر استفاده شده است :
1 ـ تجربیات علمی و عملی کارخانجات تولید کننده

2- Nehring / Krause 1969
3- konserventechniches Handbuch der obst und Gemueseverwet – ungsindustrie .
4- DIN 1616 – 1981
5- Euronorm 77-63


ویژگیهای ظروف فلزی غیرقابل نفوذ برای نگهداری
مواد غذائی ـ مقررات عمومی ( تجدید نظر )
1 ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای ظروف فلزی غیرقابل نفوذ برای مواد غذائی است که مناسب برای استریل کردن باشد .
2 ـ دامنه کاربرد
این استاندارد شامل انواع ظروف فلزی است که جهت بسته بندی مواد غذائی پاستوریزه یا استریل تجاری شده بمنظور مصرف داخلی و برای صدور بخارج از کشور از آن استفاده میشود .
3 ـ اصطلاحات و تعاریف
اصطلاحات و تعاریفی که در ساخت قوطیهای فلزی بکار میروند بقرار زیر میباشد .
3 ـ 1 ـ حلب ورق 1 ـ فولاد نرم کم کربن که با قلع بیکی از روشهای الکترولیز یا فرو بردن در قلع مذاب پوشانیده شده است . ضخامت این ورقها کمتر از %50 میلیمتر میباشد .
3 ـ 1 ـ 1 ـ فرو بردن در قلع مذاب ـ 2 قلع اندود کردن ورق فولاد بطریقه فرو بردن در قلع مذاب را گویند .
3 ـ 1 ـ 2 ـ قلع اندود کردن بروش الکترولیز 3 ـ در این روش قلع بطریقه الکترولیز روی سطح ورق فولاد قرار میگیرد .
3 ـ 2 ـ ورق فولادـ 4 ـ ( ورق آهن سیاه ) فولاد نرم کم کربن که فاقد اندود قلع و یا اندود دیگری باشد .
3 ـ 3 ـ ورق قلع اندود 5 نشده ـ فولاد نرم کم کربن که باروش سرد نورد شده است .
امروزه در تهیه این نوع ورق از پوشش کرم و اکسیدهای آن که بطریقه الکترولیز اندود شده است استفاده میشود .
3 ـ 4 ـ ورقهای فولاد سرد دوبار نورد شده 6 ـ ورقهای فولاد نرم کن کربن که دوبار نورد شده است .


دانلود با لینک مستقیم


ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد