فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانجات ایران خودرو

اختصاصی از فایل هلپ دانلود گزارش کارآموزی در کارخانجات ایران خودرو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانجات ایران خودرو


دانلود گزارش کارآموزی در کارخانجات ایران خودرو

 

مشخصات این فایل
عنوان: کارخانجات ایران خودرو
موضوع : کلیات طراحی جیگ و بدنه سازی
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 42

این گزارش کارآموزی درمورد کارخانجات ایران خودرو می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی کارخانجات ایران خودرو

مسی :
جهت جلوگیری از دفرمگی و سوراخ شدن پنل بر اثر فشار زیاد گان است و عموما در مناطقی که ضخامت پنل ها یکسان نمی باشد برای تنظیم جریان فشار گان روی پنل بکار می رود. حرکت کلمپ ها و اجزاء متحرک جیگ به دو روش دستی و با استفاده از سیلندر انجام می شود.
سیلندرها :
برای بارگذاری آسان بر روی جیگ و فیکسچر گاها احتیاج است که پین ها متحرک باشند. این حرکت عموما خطی است در این حالت نیازی به تبدیل حرکت مستقیم الخط محور سیلندر به حرکت دورانی نیست ولی برای جابجایی کلمپ ها و بلند شدن از روی قطعه کار( jig on loading ) و برای اینکه قطعه کار بطور عمود از روی جیگ برداشته شود احتیاج به حرکت دورانی است در نتیجه باید حرکت مستقیم الخط سیلندر با استفاده از بازو و مرکز دوران و تولید گشتاور به حرکت دورانی تبدیل شود. معمولا برای محکم کردن کلمپ ها از تمام کورس سیلندر استفاده نمی شود.. مثلا سیلندری که کورسش mm 100 در نظر بگیرید در طراحی از mm 95 این کورس استفاده شده است و 5 mm برای محکم شدن کلمپ ها و ایجاد نیرو روی قطعه کار در نظرگرفته می شود .....(ادامه دارد)

روش طراحی جیگ:
در طراحی جیگ ابتدا طراح با دریافت MBS ها و فرم های ذکر شده با توجه به فرم Process design ابتدا نشیمنگاه جیگ را طراحی می کنند. در طراحی نشیمنگاه مقداری سطح زیادتر جهت انجام عملیات ماشین کاریCNC,WIRE CUT)) بایستی در نظر گرفته شود. که این مقدار5 تا 10 میلیمتر می باشد. طول مقطع که برای تماس با قطعه (MBS) در نظر گرفته می شود, 8 تا 30 میلیمتر است که بستگی به فرم قطعه کار دارد. بعد از طراحی محل نشیمنگاه(تماس نشیمنگاه با (MBS طراحی کلمپ صورت می گیرد. ابعاد تماس نشیمنگاه و کلمپ بایستی تا جای ممکن با هم برابر باشد. عرض بازوی کلمپ ها اکثرا حدود mm 30 است.
بعد از ترسیم کلمپ و عرض کلمپ اکنون نوبت محل سوراخ دوران کلمپ است.
(سوراخ تعبیه شده روی link و(locater این سوراخ باید در جایی قرار گیرد که سبب بروزاشکالات ذیل نگردد:

  1. برخورد کلمپ با قطعه.
  2. سایش هنگام باز و بسته کردن کلمپ.
  3. باعث کاهش نیروی سیلندر نگردد.
  4. با کلمپ و سیلندر دیگر برخورد ننماید.

اکنون نوبت انتخاب مکانیزم حرکت کلمپ است. در اکثر مکانیزم های حرکت از link ثابت استفاده گردیده است. در اکثر مکانیزم های حرکت ازlink ثابت استفاده گردیده است. زیرا این روش باعث کاهش متریال، کاهش زمان ترسیم، زمان ساخت مونتاژ و هزینه می شود.
زمانی ازH-Link استفاده می شود که فضای محدود بین قطعات اجازه حرکت درlink ثابت راندهد. در جاهایی که از مکانیزم های ثابت وH نتوانیم استفاده کنیم از مکانیزم گاید استفاده می شود. گایدها جهت جلوگیری از انحراف بین Locater و Clamp استفاده می گردد.
بعد از انتخاب مکانیزم حرکت نوبت به انتخاب سیلندر می رسد در طراحی جیگ ها اکثرا ازسیلندرهای قطرmm 63 استفاده می گردد چون نیرویی که برای کلمپ کردن قطعات لازم استاستفاده می گردد چون .....(ادامه دارد)

سیلر
برای حفاظت زیربدنه خودرو در برابر رطوبت، سایش، ضربه و سایر عوامل محیطی، از پوشش‌هایی که در واقع نقش عایق را در مقابل این عوامل مخرب ایفا می‌کنند، استفاده می‌شود. برای این منظور در گذشته‌های نه چندان دور از قیر استفاده می‌شد، اما کاربرد آن به تدریج منسوخ و استفاده از پوشش‌های خمیری پلیمری پی.وی.سی. جایگزین آن شد. مواد اصلی تشکیل‌دهنده این خمیرهای پی.وی.سی. شامل نرم‌کننده، پرکننده، پایدارکننده و مواد تکمیلی دیگر است. استفاده از خمیرهای پی.وی.سی. به عنوان درزگیر و پوشش زیر لایه بدنه خودرو در کارخانه‌های خودروسازی دنیا متداول است. کاربرد اصلی سیلر، جلوگیری از نفوذ آب، گرد و غبار و گاز و همچنین ایجاد مقاومت در برابر خوردگی و نفوذ صدا به داخل اتاق است. همچنین پوشش‌های پلیمری .....(ادامه دارد)

نواحی اعمال:
۱) محفظه موتور
ضدزنگ / سیلر نواحی بیرونی
۲) پانل Dash
ضدآب ـ ضدزنگ / سیلر نواحی بیرونی
۳) داخل در صندوق
ضد آب / سیلر نواحی داخلی
خمیر پی.وی.سی. پس از پاشش به زیر بدنه اتومبیل، بر اثر حرارت ۷۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد به صورت ژل درمی‌آید که پس از سرد شدن سخت می‌شود و لایه پوششی مقاومی در برابر خوردگی به ضخامت ۲/۰-۵/۰ میلی‌متر تشکیل می‌دهد.
خصوصیات رئولوژیک یک خمیر پی.وی.سی. به فرمول ترکیب، درصد وزنی مواد، وزن مولکولی و ساختار شیمیایی ماده نرم‌کننده بستگی دارد.
استفاده از خمیرهای پی.وی.سی. برای پوشش زیربدنه خودرو مشکلاتی را ایجاد می‌کند، مانند:
۱) چسبندگی نامناسب و غیریکنواختی لایه پوششی،
۲) ناپایداری ویسکوزیته،
۳) بقایای مونومر وینیل کلراید در پی.وی.سی. خطری جدی برای سلامت افراد شاغل در کارگاه‌های فرآوری این مواد محسوب می‌شود. معمولاً بقایای مونومر وینیل کلراید در پی.وی.سی. کم و حدود چند قسمت در میلیارد (ppb) است.
۴) وقتی خودرویی اسقاط می‌شود و قطعات غیرقابل استفاده آن بدون کنترل سوزانده می‌شوند، Hcl آزاد شده از زنجیرهای پلیمری به کلر و دی‌اکسین‌ها تبدیل می‌شود که این مواد باعث نازک شدن لایه اوزن اتمسفر و مشکلات ناشی از آن می‌شود.
خواص رئولوژیکی پی.وی.سی. مورد استفاده در زیر بدنه خودرو تحت تاثیر چند عامل قرار دارد، از جمله: درصد وزنی نرم‌کننده در خمیر و تاثیر شاخه‌های جانبی بر خصوصیات نرم‌کننده. بهبود هرکدام از این عوامل تاثیر بسزایی در بهبود ویسکوزیته، قابلیت انعطاف، کاهش فراریت، افزایش طول عمر، مدت سرویس‌دهی، کاهش قیمت خمیر و کاهش آلودگی زیست‌محیطی دارد.
امروزه با استفاده از نرم‌کننده‌های شاخه‌دار با نام تجاری جی‌فلکس می‌توان تمام مزایای فوق را به دست آورد. عوامل دیگری که در بهبود خواص رئولوژیکی خمیرهای پی.وی.سی. موثرند عبارتند از:
۱) کنترل دمایی فرایند تشکیل خمیر پی.وی.سی: تبخیر نرم‌کننده از خمیر می‌تواند تاثیرات نامطلوبی مانند از دست دادن نرمی سطح، کاهش مقاومت مکانیکی و قدرت چسبندگی داشته باشد. تبخیر نرم‌کننده در طول فرایند ذخیره‌سازی و طول عمر طبیعی خمیر پی.وی.سی. نیز انجام می‌گیرد. با افزایش دما، سرعت تبخیر .....(ادامه دارد)

شرایط خنک کاری گان :
جهت جلوگیری از افزایش بی رویه دمای الکترود ها از یک سیستم آب خنک کننده در الکترود ها و سره ها ِ ترانس و تریستور  تابلوی فرمان استفاده می شود.آب ورودی به گان ها قبلاٌ بایستی سخت گیری  و فیلترشده باشد و دمایی در حدود 15 درجه سانتیگراد داشته باشد.(دمای کمتر راندمان جوش را کاهش می دهد و دمای بالاتر سبب عدم انجام خنک کاری مناسب می شود.) دمای آب خروجی نبایستی از 30 درجه سانتیگراد تجاوز کند و آب در جریان داخل گان هم نبایستی بیش از 24 درجه شانتیگراد شود.(زیرا آب خروجی از سره غیر متحرک به داخل ترانس رفته و آنرا خنک می کند.)
آب ورودی پس از عبور از داخل بازوها توسط یک لوله داخلی به الکترود ها رسانده می شود و پس از برخورد با سره از داخل الکترود ها و بازوها باز می گردد. با وجود همه احتیاط ها امکان تشکیل رسوب در داخل مجراهای عبور جریان آب وجود دارد که دو ضرر عمده دارد:

  • کاهش سطح مقطع آب ورودی و در نتیجه کاهش دبی آب
  • ایجاد یک عایق حرارتی بین آب و قطعات دستگاه
    .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی کارخانجات ایران خودرو

-مقدمه ومعرفی ایران خودرو خراسان3   
-طراحی جیگ وفیکسچر4
-نحوه طراحی و ساخت بدنه خودرو11
-  CMM 13
-سیلر14
-بهینه سازی و تعمیرات18
-جوشکاری


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی در کارخانجات ایران خودرو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد