فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه آجرسازی

اختصاصی از فایل هلپ دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه آجرسازی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه آجرسازی


دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه آجرسازی

 

مشخصات این فایل
عنوان: کارخانه آجرسازی
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 50

این گزارش کارآموزی درمورد کارخانه آجرسازی می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی کارخانه آجرسازی

سولفات ها :
سولفات منیزیم Mgso4 سولفات کالیم K2SO4 سولفات ناتریم Na2so4 و سنگ گچ 1H2O. CaSO 4 به شکل گرد و دانه درشت،‌در خاک آجرکم و بیش پیدا می شوند. سولفات ها اگر در آجر بمانند، هنگام آسیاب کردن خاک به شکل گرد در می آیند و پس از مصرف شدن آب می مکند، رو می زنند و نمای ساختمانهای آجری سفیدک می زند.
سنگ گچ، پس از پریدن آب شیمیایی آن، در گرمای زیادکوره Cao و So3 می شود، Cao کار آهک را می کند و So3 می پرد و یا در آجر می ماند. آنچه در آجر بماند پس از نم کشیدن آجر به H2so4 تبدیل شده و له آجر آسیب می رساند.
آهن جسم های آهن دار مانند سولفور آهن Fes2 در کوره به اکسید آهن و So3 تجزیه می شوند. .....(ادامه دارد)

شفته خاکی :
استخوانبندی ماسه و نرمه سنگی بیست که سنگدانه های آن با گل رس به همدیگر چسبیده باشند و گل رس، جاهای خالی استخوانبندی سنگی را پر کرده باشد.
هرچه داندانه بندی سنگدانه شفته ییوسته تر باشد و شفته بیشتر ورز داده شود که همه دانه های آن خوب خیس بخورند، پس از خشک شده بیشتر می شود.
اگر چسبنده گل رسی شفته کم باشد، سنگدانه های آن (2 میکرون تا 10 میلیمتر) به همدیگر نمی چشبند و جاهای خالی استخوانبندی شفته با گل رس پر نمی شود و هنگام مصرف کردن شفته مانند ماسه شسته وا می رود.
چنانچه حجم گل رس در شفته بیش از اندود کننده دانه های نرمه سنگ و ماسه و پر کننده جاهای خالی استخوانبندی ماسه و نرمه سنگی باشد به هنگام خشک شدن شفته جمع می شود و ترک می خورد. .....(ادامه دارد)

خشت مالی : خشت مال قالب چوبی خشت را روی زمین صاف می گذارند، گل را در آن گذاشته با انگشتانش به آن فشار می آود تا قالب پر شود و گل شکل بگیرد روی خشت را با کف دست می مالد تا تخت شود.پس از مالیدن خشت، قالب را بر می دارد و آن را برای مالیدن خشت دیگر پاک می کند و پهلوی خشت مالیده جا می گذارد. خشتی که با دست مالیده شود پوک است و تاب زیاد ندارد. از این گذشته خشت مالی با دست کند. پیش می رود و گران است.
در کارخانه های آجر پزی نخست با ماشین های فشاری خشت زده می شد در این جور ماشین ها گل در لوله فولادی ای که یک مارپیچ فولادی در آن می چرخید به پیش رانده می شد. جلوی دهانه لوله،‌قالب خشت سورا شده بود که از توی آن فیتیله گل شکل گرفته به بیرون رانده شده به اندازه خشت بریده می شد. خشت های بریده شده را به خشت خشک کنی می بردند. با این جور ماشین ها تا ساعتی 6000 خشت می زدند.
خشتهایی که با ماشین های فشاری زده می شدند. کم و بیش در آنها هوا به جا می ماند .....(ادامه دارد)

آجر لعاب دار دو جور ساخته می شود :
یکی آنکه نمای خشت را با جسم گداز آوری که رنگ آجر نمایان باشد مانند اکسید سرب،یا گداز آور رنگی،اندود کرده آن را در کوره می پزند (خاک سرخ برای رنگ سرخ،اکسید آهن منگنزدار برای رنگ سرخ تیره،هیدراکسید آهن Limonit برای رنگ سیاه،گلاهک برای رنگ زرد ).هنگام پختن خشت،اندود لعاب روی آن،کار گدازآور را کرده پوسته نازکی روی خشت را آب می کند و به آن می چسبد و به شکل پوسته شیشه ای در می آید. دیگر آنکه روی آجر را با لعاب شیشه ای بی رنگ یا رنگی اندود کرده، آن را می پزند. اندود لعاب روی خشت هنگام خشک شدن نباید جمع شود و ترک بر دارد یا آنکه در کوره هنگام پختن وا برود.
باید ضریب باز شدن و جمع گردیدن لعاب و آجر یکی باشد،وگرنه همین که آن را،در آب فرو برند لعاب ترک می خورد (آجر باز می شود و لعاب با آن باز نشده می ترکد).پوک بودن آجر هم می ترکاند.
لعاب،به حل شل روی آجر اندود می شود.آجر،آب لعاب را مکیده جسم جامدآن روی آجر می ماسد،لعاب ماسیده در گرمای .....(ادامه دارد)

سفیدک کلروری :برای پاک کردن سفیدک کربناتی نمای دیوار،روی آن را جوهر نمک آبکی کم مایه بپاشند. جوهر نمک با سفیدک آهکی دیوار ترکیب کلرو کلسیم می دهد که آن را باید با آب شست.
Caco3+ 2Hcl                      Cacl2 + H2o +Co2
اگر جوهر نمک پرمایه باشد یا خوب پاشیده نشود، یا بیش از پاشیدن آن نمای دیوار آب پاشی و خیس نشده باشد، جوهر نمک آبکی لای درزها و بندهای دیوار می ماند آجر آن را می مکد و با آهک شکفته ملات کلرو کلسیم می سازد. پس از خشک شدن دیوار، کلروکلسیم به شکل سفیدک روی دیوار می ماند. گذشته از سفیدک زدن، ملات کشی یا اندود رو مالی از اجرا جدا می شود، اندود طبله می کند و آب از لای درزهای میان ملات بندکشی و آجر به درون دیوار نشت می کند. هر گاه  دیوار با آجر جوش یا آجر توپر ساخته شده باشد که آب نمکند دردزهای میان ملات بندکشی و آجر گشاد تر .....(ادامه دارد)

پاک کردن سفیدک دیوار :
با دقت زیاد جوری که دیوار خراشیده نشود از سفیدک نمونه بردارند و جنس آن را شناسایی کنند. برای پاک کردن سفیدک نخست از نشت کردن آب بویژه آب باران روی دیوار جلوگیری کرده سپس جوری که زیر نوشته شده سفیدک روی دیوار را پاک کنید. سفیدک با جاروب علفی یا سیمی نرم روفته شود. اگر سفیدک کربناتی باشد پس از پاک کردن آن هر گاه نیاز باشد روی دیوار با جوهر نمکی کم مایه این جور شسته شود : روی دیوار را خوب خیس کنند، روی دیوار آجری جوهر نمک آبکی کم مایه یک در صد و روی اندود رومالی سیمانی دو در صد بپاشند. پس از آن روی دیواری که اسید پاشیده شده است، آب پاشی کنند و آن را خوب بشویند.
مصرف کردن کلرورباریم Bacl2 برای جلوگیری از سفیدک گچی، پایمد خوب نداشته است، زیرا پس از مصرف کردن کلرو باریم، سولفات کلسیم، سولفات باریم (که در آب حل نمی شود ) و کلرور کلسیم (که سفیدک درس می کند) می شود : .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی کارخانه آجرسازی

سنگ های ساختگی 1
خاک رس3
فلدسپات5
سولفات ها 5
شفته خاکی11
آجر سفالی14
خشک کردن خشت18
آجر پزی 20
کوره های آجر پزی 21
آجر لعابی30
سفیدک سولفاتی 35
سفیدک کلروری37
سفیدک نیتراتی39
پاک کردن سفیدک دیوار40

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه آجرسازی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد