فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق انواع روش های پخت و نگهداری مواد غذایی

اختصاصی از فایل هلپ دانلود تحقیق انواع روش های پخت و نگهداری مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق انواع روش های پخت و نگهداری مواد غذایی


دانلود تحقیق انواع روش های پخت و نگهداری مواد غذایی

در بسیاری از مواد غذایی، بو، طعم و بافت خاص آنها باعث می شود که بدون پختن، قابل استفاده نباشند. اما گروهی از مواد غذای نیز وجود دارند که بصورت خام قابلیت استفاده بیشتری دارند که از این دسته به میوه ها و سبزیها می توان اشاره کرد.

فهرست مطالب تحقیق انواع روش های پخت و نگهداری مواد غذایی:

مقدمه   3

تولید غذا با کیفیت مناسب        3

صنایع غذایی ایران       4

روشهای پخت مواد غذایی         7

روشهای حرارت دهی مواد غذایی 7

حرارت دادن مواد غذایی با مایکروویو:      12

مکانیسم حرارتی در روش مایکروویو       13

تاثیر مایکروویو بر روی مواد مغذی غذاها  15

اصول اصلی پخت         16

پخت گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی ( گوشت سفید)   17

میوه ها و سبزیها:         18

روشهای نگهداری         18

نگهدارنده های شیمیایی 19

نمک سود کردن دودی کردن     19

استفاده از مواد نگهدارنده مجاز:   21

 

 تحقیق انواع روش های پخت و نگهداری مواد غذایی به صورت فایل ورد docx و در 22 صفحه می باشد که برای به هم نریختن متن لطفا دو فونت Bnazanin , Btitre  که همراه فایل دانلود شده است را در صورت نداشتن این دو فونت به مجموعه فونتهای خود اضافه وهمچنین از افیس 2010 به بالا برای نمایش بهتر فایل استفاده نمایید.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق انواع روش های پخت و نگهداری مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد