فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه آبمیوه 83 ص

اختصاصی از فایل هلپ پروژه آبمیوه 83 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 84

 

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد ورامین-پیشوا

دانشکده کشاورزی-گروه صنایع غذایی

موضوع:

آبمیوه :( کد محصول =151311720 )

استاد راهنما :

سرکار خانم زند

ارائه دهنده :

المیرا کریمی

سال تحصیلی: پاییز و زمستان 1388فهرست مطالب))))

خلاصه ......................................................................................................................................................................................................5

مقدمه .......................................................................................................................................................................................................6

شکل شماره1.............................................................................................................................................................................................6

تعریف و تقسیم بندی آبمیوه ها ...........................................................................................................................................................7

1-1-1- نوشابه های میوه ای بدون گاز.........................................................................................................................................................7

آب میوه با توجه به غلظت آنها معمولا به 3 دسته تقسیم میشوند : ........................................................................................................................11

از لحاظ شفافیت ( clarity )نیز آب میوه به دو دسته تقسیم می شوند : ..............................................................................................................11

واحد های تولید آبمیوه ...............................................................................................................................................................................12

شرح فرایند ...................................................................................................................................................................................................14

شکل به شماره های 5 و 6 و 7 .......................................................................................................................................................................15

فرمولاسیون نوشابه های بدون گاز ................................................................................................................................................................18

شکل شماره 9............................................................................................................................................................................................18

شکل شماره 10 ........................................................................................................................................................................................18

هدف از کنسانتره شدن آب میوه .................................................................................................................................................................19

تغلیظ و جدا سازی اسانس میوه (Evaporation & Aroma Recovery ) ............................................................................................19

سرد کردن کنسانتره ..................................................................................................................................................................................19

بسته بندی کنسانتره ....................................................................................................................................................................................20

فرایند تولید کنسانتره آلبالوو پرتقال..............................................................................................................................................................20

عیارسنجی وتوزین.................................................................................................................................................................................................................................21

ذخیره سازی............................................................................................................................................................................................21

شستشو وجداسازی میوه.............................................................................................................................................................................21

خردکن وخوشه گیر..................................................................................................................................................................................21

گرم کن...................................................................................................................................................................................................22

پرس (آبگیری) .............................................................................................................................................................................................22

آروماگیری(جمع آوری اسانس میوه)وتغلیظ اولیه.......................................................................................................................................................22

شفاف سازی..............................................................................................................................................................................................................................................22

فیلتراسیون.................................................................................................................................................................................................23

تغلیظ........................................................................................................................................................................................................23

پاستوریزاسیون............................................................................................................................................................................................23

آزمایشات میکروبی کنسانتره............................................................................................................................................................................24

آزمایشات شیمیایی کنسانتره............................................................................................................................................................................25


دانلود با لینک مستقیم


پروژه آبمیوه 83 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد