فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

انژکتور 16 ص

اختصاصی از فایل هلپ انژکتور 16 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 19

 

انژکتور

وظیفه

انژکتور دستگاهی است که سوخت تحت فشار رادر دو مرحله انتهای تراکم و شروع قدرت موتور در داخل هوای قشرده و داغ تطاق احترق وارد می کند . فشار تزریق سوخت سوخت بداخل سیلندر باید به اندازهای باشد که اطمینان پیدا کنیم.

الف- سوخت بطور کامل اتمیزه شده. ب- بتواند به خوبی در داخل هوای فشرده تحت شکل بخصوص و صحیح نفوذ کند و در ضمن باید فرم اطاق احتراق و فرم و نوع پاشش با یکدیگر منطبق باشد.

ساختمان (شکل 23-2)

انژکتور شامل : الف- سوخت پاش

ب- و نگهداره سوخت پاش است. سوخت پاش شامل سوپاپ سوزنی و نشیمنگاه آن است. سوپاپ سورنی توسط یک فنر فشرده که در داخل نگهدارنده سوخت پاش تعبیه شده بر روی نشیمنگاه خود می نشیند. فشار فنر روی سوپاپ سوزنی را می توان توسط یک عدد پیچ و مهره قفلی شکل (33-2) و یا با قرار دادن واشر در پشت فنر تنظیم کرد .

انژکتور را معمولا با قرار دادن یک واشر مسی بین پایه انژکتور و سرسیلند به موتور وصل می کنند و یا اینکه در بعضی از موتورها خود انژکتور در روی سرسیلندر پیچ می شود در بیشتر موتور های تزریق مستقیم سوخت قبل از وارد شدن بداخل محفظه سوپاپ سوزنی انژکتور و پاشیده شدن در داخل اطاق احتراق از داخل یک صافی که درمجرای ورودی سوخت بانژاکتور واقع شده عبور می کند .این صافی ذرات را در خود نگاهداشته و از فرستادن انها به داخل انژکتور و صدمه دین سوزن جلوگیری می کند .

نگهدارنده سوخت پاش دارای دو اتصال است یکی از این اتصالها مربوط به لوله ای می شود که پمپ فشار قوی را بانژکتور وصل نموده و سوخت تحت فشار را بداخل انژکتور هدایت میکند , اتصال دیگر برای لوله برگشت سوخت اضافی از اطراف سوزن انژکتور به تانک است. معمولاً توسط درپوش سوخت پاش که قسمت داخلی آن رزوه شده و می تواند در روی بدنه انژکتور پیچیده محکم نگاهداشته می شود. در موقع بستن مجدد درپوش سوخت پاش و هم چنین نصب انژکتور روی موتور حتماً باید پیچ ها را با گشتاور معینی که در کاتالوگ تعمیراتی داده شده سفت کرد.

سوخت تحت فشار پس از عبور از مجرائی که در بدنه انژکتور تعبیه شده وارد محفظه زیر سوپاپ سوزنی می شود.

طرز کار:

هنگامیکه فشار سوخت داخل لوله تحویل و انژکتور در اثر بالا آمدن پلانجر در بارل افزایش یافت سوپاپ تحویل واقع در بالای پمپ فشار قوی از روی نشیمنگاه خود بلند می شود و فوراً این فشار زیاد به محفظه زیر سوزن انژکتور منتقل می شود. این فشار به جداره سوپاپ سوزنی اثر نموده و نیروی حاصل سوپاپ سوزنی را برخلاف نیروی فنر بالایش بلند می کند. وقتی که این نیرو از نیروی فنری که در روی سوپاپ سوزنی است بیشتر شد, سوپاپ سوزنی از روی نشیمنگاه خود بلند شده اتمیزه شده در داخل اطاق احتراق پاشیده می شود.

حال هنگامیکه در اثر بالا آمدن پلانجر در داخل بارل شیار مارپیچی اطراف پلانجر بر مجرای ورود سوخت به داخل بارل منتقل شد, فشار در محفظه پمپ فوراً از بین می رود و خیلی سریع سوزن انژکتور توسط فنر بالایش بر روی نشیمنگاه خود بر می گردد و با بسته شدن سوپاپ تحویل توسط فنر بالایش همواره مقداری سوخت را تحت فشاری که برای تزریق سوخت مورد لزوم است در داخل لوله تحویل و بدنه انژکتور ذخیره می کند.

انواع نازل یا سوخت پاش

در موتورهای دیزل معمولاً دو نوع نازل مورد استفاده قرار می گیرد, نوع سوراخدار (یک سوراخه و چند سوراخه ) و نوع زبانه ای یا پنتیل.

انژکتور نوع سوراخ دار

این نوع سوخت پاش در موتورهای تزریق مستقیم مورد استفاده قرار می گیرد و ممکن است از نوع معمولی و یا ساقه بلند باشند. نوع ساقه بلند معمولاً در جاهایی مورد استفاده قرار می گیرد که جا محدود و یا حرارت خیلی زیاد باشد. سوخت پاش های نوع یک سوراخه ممکن است دارای یک


دانلود با لینک مستقیم


انژکتور 16 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد