فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه کلاسی درمورد سرمایه گذاری

اختصاصی از فایل هلپ پروژه کلاسی درمورد سرمایه گذاری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه کلاسی درمورد سرمایه گذاری


پروژه کلاسی درمورد سرمایه گذاری

 

 

 

 

 

 

 

 

26 صفحه word

     سرمایه گذاری عبارتست از جریان مخارجی که صرف افزایش یا تثبیت حجم سرمایه واقعی می شود. در حقیقت تعریف دقیق تر، که شامل توصیف فوق نیز می شود، عبارت است از جریان مخارج اختصاص یافته به طرح های تولید کالاهایی که قصد مصرف فوری آنها در میان نباشد. این طرح های سرمایه گذاری ممکن است به شکل افزایش سرمایه مادی و سرمایه انسانی یا موجودی انبار باشد. سرمایه گذاری در حقیقت جریانی است که حجم آن توسط همه طرح هایی تعیین می شود که ارزش حال خالص مثبت یا نرخ بازده داخلی بیشتر از نرخ بهره دارند. از این دو، عامل نخست به ضابطه ارزش حال خالص معروف است و عامل دوم به بازده نهایی سرمایه گذاری نام دارد.

 

         سرمایه از مهم ترین عوامل تجارت بوده و بزرگ ترین وسیله جلب منفعت است. هرشرکت باید دارای سرمایه باشد، تا بتواند نتیجه ای از عملیات خود که تجارت است برده و منتفع شود. اهمیت شرکت های تجارتی را از سرمایه آنها می توان درک کرد.

 

     واژه سرمایه‏گذار  می‏تواند دامنه وسیعی از فعالیتها را شامل شود. این واژه می‏تواند شامل سرمایه‏گذاری در گواهی سپرده، اوراق قرضه، سهام عادی یا صندوقهای مشترک سرمایه‏گذاری باشد، اگرچه کسانی که به صورت حرفه‏ای به سرمایه‏گذاری می‏پردازند از دارایی‏های دیگری از قبیل گواهی خرید اسناد، برگ اختیار خرید و فروش سهام، اوراق قابل تبدیل به دارایی‏های مشهود مانند : طلا و اشیاء قیمتی برای انجام سرمایه‏گذاری استفاده می‏کنند. سرمایه‏گذاری می‏تواند دارای درجات مختلف ریسک پذیری باشد و هر فردی، خواه شخصی که با تحصیلات دانشگاهی در کاری شروع به کار می‏کند و خواه فردی که یک شهروند عادی است و برای گذران زندگی فعالیت می‏کند می‏تواند با توجه به شرایط خود از تصمیمات سرمایه‏گذاری استفاده کند.

 

 

سرمایه گذاری در صنعت نفت ایران

بورس کالا : در اصطلاح علم اقتصاد ، به بازار تشکیل یافته ای که در آن کالا یا کالاهای معینی مورد معامله قرارمیگیرند بورس کالا گفته میشود . کالاها در بازار بورس به طور انبوه موجود نیستند تنها نمونه هایی از آنها در این مراکز نگهداری میشوند.  بورس ها  کالاهای استانداردی را  پذیرش میکنند و   اشخاص از طریق کارگزاران معاملاتی راانجام میدهند که میتواند بصورت نقدی یامشتقات مبتنی بر  کالا  باشد . کالا ها در انبارها ی تحت نظارت  بورس   ها نگهداری میشود وبورس ناظر بر مبادلات،تسویه و تحویل کالاست .حدود 75 درصد از کل منابع نفت موجود جهان در خاوریانه قرار دارد.

ایران کشوری است که به دارا بودن ذخایری در حدود 550 میلیارد بشکه نفت و تولید روزانه حدود 4 میلیون بشکه در روز یکی  از تأثیرگذارترین کشورها در زمینه تولید نفت خام در جهان میباشد.اما علیرغم این توانایی ها در  زمینه تولید نفت ، نتوانسته نسبت به تولید  خود در  قیمت های جهانی نفت تأثیر گذار باشد.با توجه به این که اوپک از نیاز جهانی 49 میلیون بشکه در روز،تنها قادر به تأمین 9/25 میلیون بشکه است  و علاوه بر آن کارتل های بزرگ   نفتی که   اصلی ترین مرجع قیمت گذاری  نفت در جهان می باشند، تماما در کشور های     صنعتی و غیر اوپک می باشند و  سهم آنها در  تولید نفت  با  سهم اوپک تقریبا برابری میکند،عملا سبب شده تا اوپک در تعیین قیمت  جهانی نفت  خنثی عمل کند.در حال حاضر،تنها اهرم اوپک برای تأثیرگذاری دربازار نفت جهان تعیین سقف  تولید  است  که آن هم با توجه به متأثر بودن نظام  اقتصادی کشورهای عربی از کشورصنعتی وخط مشی گرفتن از آنها،سبب شده تا اوپک از قاطعیت لازم برای تعیین سقف تولید  هم  برخوردار نباشد . ایران که چهارمین  صادر کننده نفت دنیا و دومین صادر کننده نفت اوپک  می باشد، همواره به دنبال  این بوده است تا نقش خود را در قیمت گذاری نفت دربازارهایی جهانی تثبیت کند. با توجه به تأثیری که نفت طی صد سال گذشته براقتصاد وجامعه ایران گذاشته است،این کشورازسال 2005 درحال بنا کردن سیاسی اقتصادی است تا بورس   معادلات نفتی خود را به وجود آورد.

بورس نفت که به نظر میرسد با نام بورس نفت خلیج فارس و در  منطقه  آزاد تجاری کیش راه اندازی می شود،قرار است تا  معاملات خود را بر پایه  یورو انجام دهد. نفت سودمندترین منبع جهان ، برای  مدت مدیدی  به دلارهای نفتی مبادله شده است.در1945 بسته شدن نطفه دو نهاد مالی بین المللی(بانک جهانی و صندوق بین المللی پول)با استیلای آمریکا،دلاررا به عنوان ذخیره ارزجهانی به راه انداخت.باچنین عملکردی ایالات متحده موافقت نامه های تجاری بسیاری با کشورهای خارجی با این شرط منعقد کرد که تنها با دلار می توانستند کالارا خرید و فروش نمایند.چنین بود که دلار توانست حاکمیت خود را تثبیت کند.    این همان راهی است که ایالات متحده را علیرغم این حقیقت که تنها تولید کننده  3درصد نفت جهان است،قادر به انحصارنفت می سازد . این درحالی است  که اقدام اخیر ایران در راه اندازی بورس نفت به یورو،زنگ خطر را برای  دلار  به صدا درآورد است.

بورس نفت فواید بسیاری را به همراه دارد که از آن جمله می توان به ورود ایران به بازارهای جهانی ، از بین رفتن   انحصار موجوددربدنه نفت،دست یابی به قیمت منطقی براساس سازوکاربازارمنطقه ای انرژی با ابتکار عمل ایران،استفاده بهینه از ظرفیت کشور  برای تجارت  نفت آسیا مرکزی و خزر(سوآپ)،حذف سرمایه گذاری خارجی،عرضه محصولات پتروشیمی دربورس نفت ایران به عنوان نخستین تجربه درمعادلات پتروشیمی در بورس های جهان،شکستن جو تحریم آمریکا علیه ایران و گسترش    تعامل بین المللی ایران با کشورهای مختلف نام برد .

اما شاید از مهم ترین فواید تشکیل بورس نفت درایران،افزایش درآمدهای غیر نفتی باشد که حاصل از معادلات بورس و حضور سرمایه گذاران خارجی در بازار ایران است که خود سبب افزایش تولید ناخالص ملی  (GNP ) و  بهبود  شرایط اقتصادی ایران خواهد شد.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


پروژه کلاسی درمورد سرمایه گذاری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد