فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق و بررسی در مورد پیام مشترک وزیران کار

اختصاصی از فایل هلپ تحقیق و بررسی در مورد پیام مشترک وزیران کار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 10

 

پیام مشترک وزیران کار، صنایع و تعاون به مناسبت روز جهانی کارگر

وزیران کار و امور اجتماعی، صنایع و معادن و تعاون با صدور پیامی به مناسبت روز جهانی کارگر از نقش کارگران در روند توسعه کشور تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی وزارت کار و امور اجتماعی در قسمتی از این پیام آمده است: در روند اجرای برنامه های توسعه ملی ایران اسلامی، نقش نیروی انسانی متخصص و مجرب بیش از دیگر عوامل خودنمایی می کند و این مهم، بنیان مستحکمی در مسیر برنامه ریزی برمبنای چشم انداز بیست ساله کشور مهیا می سازد تا نظام برنامه ریزی با اتکا به منابع انسانی دانا و خلاق، گام‌های موثرتری را برای تسریع در تحقق اهداف توسعه ای کشور بردارد و زمینه بسط عدالت اجتماعی را در سایه همیاری و تعاون فراهم آورد.

در بخش دیگری از پیام مزبور آمده است: دولت جمهوری اسلامی با درک صحیح از نقش نیروی کار در تحولات اقتصادی و با هدف تقویت معیشت آنها به ویژه در دوران گذار اقتصادی، طرح واقعی کردن دستمزد نیروی کار کشور، طی چهار سال آینده را به تصویب رسانده که جزئیات و نحوه اجرای آن پس از مذاکره با شرکای اجتماعی تعیین و اعلام خواهد شد. اما آنچه در روند تعیین دستمزد حائز دقت نظر بیشتر شرکای اجتماعی است، مطالبه مزد برمبنای بهره وری است که تاکنون باتوجه به شرایط اقتصادی و مشکلات تولید این رویکرد مورد توجه قرار نگرفته است.

تجارب جهانی نشان می دهد، تعیین مزد برمبنای بهره وری علاوه بر تامین منافع طرفین رابطه کار، ارتقا کمی و کیفی تولید را با هدف تسهیل در روند اجرای برنامه های توسعه به همراه داشته است و از این منظر اصل مذاکرات دسته جمعی در حل و فصل مسایل روابط کار به ویژه موضوع مزد به عنوان یک راهکار کلیدی مورد توجه جامعه جهانی قرار دارد.

اگرچه باتوجه به تاریخ اقتصادی کشورکه همواره متکی به درآمدهای نفتی بوده است، گرایش به سمت بهره وری در گام های نخست، دشوار و مقاومت برانگیز است، اما اراده جدی شرکای اجتماعی و بسترسازی مناسب از سوی نظام برنامه ریزی، نتایج مطلوبی را در سطح ملی در این زمینه به همراه خواهد داشت که با جدیت شرکای اجتماعی در تحقق این هدف، می توان الگوی نوین پاداش اقتصادی را به جامعه عرضه کرد. از این رو در راستای تحقق اهداف برنامه چهارم توسعه که ارتقا بهره وری یکی از ارکان اساسی آن است، توجه جامعه کار و تولید به مقوله آموزش و کارآیی باید دوچندان شود. در قسمت دیگر پیام روند جهانی شدن مورد توجه قرار گرفته است: در شرایطی که جهان نیز به تبعیض آمیز بودن روند جهانی شدن در عرصه اقتصاد تاکید دارد، توجه به ابعاد اجتماعی و توسعه سیاست های اجتماعی، بیش از پیش احساس می شود. از این منظر جامعه جهانی با طرح اصول کار شایسته تلاش می کند، از تبعات منفی جهانی شدن در عرصه اقتصادی با رفع تبعیض در تمامی ابعاد بکاهد.

دولت جمهوری اسلامی ایران نیز براساس چشم انداز بیست ساله توسعه کشور و با درک نقش و اهمیت نیروی انسانی با تدوین اصول کار شایسته که متضمن رعایت حقوق بنیادین نیروی کار اعم از حمایت های اجتماعی، آزادی تشکل ها، تساوی مزد در برابر کار مساوی، آموزش و توسعه گفت وگوهای اجتماعی است، تلاش دارد با تدوین سند ملی کار شایسته، شرایط مناسب تری را با تاکید برحفظ کرامت انسانی نیروی کار در عرصه روابط کار فراهم سازد.

بدیهی است مهمترین نیاز برای بسترسازی تحقق اصول مذکور، وجود نهادهای مدنی واقعی، مستقل و کارآمد در عرصه روابط کار است و بدین منظور دولت براساس وظایف و اختیارات خود لایحه ایجاد انجمن های صنفی، کارگری و کارفرمایی را مطابق با مقاوله نامه های 78 و 98 سازمان بین المللی کار و به درخواست جامعه کار و تولید در دست تصویب دارد. قشر کارگر تعیین کننده سرنوشت کشور است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قشر کارگر و نیروی فعال، تعیین کننده سرنوشت کشور است.

هیچ نظامی نمی تواند روی پای خود بایستد، مگر این که از نیروی کار توانمندی برخوردار باشد.

وی «حمایت از قشر کارگر» را وظیفه مسئولان دانست و گفت: تمامی مسئولان تلاش می کنند که این وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهند.

کروبی، کار، تولید و صنعت را مهم ترین امر یک جامعه ذکر کرد و افزود: مجلس و تمامی مسئولان، قدرشناس این نیروهای سرنوشت سازهستند.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد پیام مشترک وزیران کار
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد