فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره بیماریهای گیاهی ناشی از باکتریها

اختصاصی از فایل هلپ تحقیق درباره بیماریهای گیاهی ناشی از باکتریها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره بیماریهای گیاهی ناشی از باکتریها


تحقیق درباره بیماریهای گیاهی ناشی از باکتریها

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 فرمت فایل:word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  تعداد صفحات:6

بیماریهای گیاهی ناشی از باکتریها

خصوصیات باکتریهای بیماری زای گیاهی:

مرفولوژی، تکثیر، اکولوژی و انتشار، تشخیص باکتریها، علائم بیماریهای باکتریایی مبارزه با بیماریهای باکترایی

تشخیص باکتریها

به طور کلی برای تشخیص باکتریها بر اساس خصوصیات جنسهای آنها شناسایی می کنند:

به عنوان مثال:

Agrobacterium : باکتریهای میله ای ، متحرک، 1تا 4 تاژک ، تولید لعاب پلی ساکاریدی در محیط قندی و کلنی غیر رنگی و صاف.

Clavibacter : میله ای مستقیم یا با کمی انحنا، بی حرکت، برخی دارای یک یا دو تاژک قطبی و متحرک هستند گاهی به صورت قطعات رنگی نا منظم  و یا ارائه و گرزی شکل متورم .

Erwinia : میله ای مستقیم ، متحرک ، دارای چندین تاژک محیطی ، بی هوازی اختیاری

Pseudomona : میله ای مستقیم یا خمیده متحرک ، دارای یک یا تعداد زیادی تاژک قطبی ، برخی  گونه های سودوموناس فلورسانت نامیده می شوند زیرا در میحط کشت مواد رنگینه ای فلورسانت سبز و زرد تراوش می کنند. و برخی گونه هانیز پسودوموناس غیر فلورسانت نامیده می شوند.

Xanthomonas : میله ای صاف ، متحرک ، دارای یک تاژک قطبی ، کند رشد و ایجاد کلنی زرد.

Streptomyces : دارای هیفهای باریک منشعب بدون دیواره عرضی، گونه های زیادی از آن تولید مواد رنگینه ای می کنند علاوه بر آن اینها انواع زیادی از آنتی بیوتیک ها را نیز تولید کرده و یا بافتهای توموری ایجاد می کنند.

Xylella : میله های صاف و منفرد ، غیر متحرک ، بدون تاژک ، هوازی مطلق و بدون مواد رنگینه ای ، سخت کشت .

معمولا جنس استرپتومایسز به دلیل داشتن میسلیوم کاملا توسعه یافته و شاخه شاخه و زنجیره های کنیدی به آسانی از دیگر جنسهای باکتریایی شناسایی می شود.

علاوه بر اینها، روشهای سرولوژیک، خصوصا آن روشهایی را که آنتی بادیهای نشاندار شده با ترکیبات فلورسانت بکار می برند برای تشخیص سریع و نسبتا دقیق باکتریها استفاده می شود. گاهی با استفاده از باکتریوفاژی (ویروس) که آنها را آلوده کرده شناسایی می شوند. اخیرا یک دسته از ترکیبات به نام باکتریوسین مورد استفاده قرار گرفته تا بر اساس حساسی باکتریها به این ترکیبات و یا توان تولید این ترکیبات تیپها یا ایزوله های باکتریایی از هم تفکیک و شناسایی می شوند. یک روش عالی برای جداسازی و تشخیص باکتریای به دست آمده استفاده از محیط کشتهای انتخابی است.

علائم بیماری باکتریایی

باکتریها ایجاد لکه برگی و سوختگی برگ، پوسیدگی های نرم میوه، ریشه و اندامهای ذخیره ای، پژمردگیها رشد غیر عادی، لکه سیاه (اسکابی) شانکر و غیره را میکنند.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره بیماریهای گیاهی ناشی از باکتریها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد