فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو

اختصاصی از فایل هلپ دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو


دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء  پودر لیمو
 

موضوع :

خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)

 

قالب بندی : ppt

تعداد اسلایدها : 22 اسلاید

 

 
شرح مختصر :

مقدمه

خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند.از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و خشک کردن در یک فرآیند پیوسته شرح داده شده است.لیمو در تایلند یک محصول کشاورزی اقتصادی است که برای بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرد.ترکیب با مواد غذایی ،استفاده دارویی بعنوان ضد سرطان،داروی تب بر،ااستفاده در کمبود ویتامین C  وتصفیه خون کاربرد دارد مدت تولید لیمو بنا به دلایلی فقط 4 ماه است.بنابراین تولید پودر لیمو و استفاده از آن در تمام فصول سال امری توجیه پذیراست.

اصول خشک کردن انجمادی تحت خلاء

خشک کردن اولیه

دما وفشار

پمپ خلاء

انرژی (گرما)

خشک کردن ثانویه

بعد از این که خشک کردن اولیه کامل شد و یخ تصعید شد ،هنوز رطوبت کمی درمحصول باقیمانده به اندازه 7 -8 در صد است که در ادامه لازم است در دمای گرمتر برای کاهش رطوبت باقیمانده به اندازه مطلوب استفاده شود.خشک کردن ثانویه معمولا  1/3  تا 1/2 مدت زمان مورد نیاز برای خشک کردن اولیه بکار گرفته میشود.

مواد وروش

لیمو بصورت عصاره لیمو خرد و له شده وبه آن Na Nco3  2 درصد افزوده شد به اندازه وزن عصاره لیمو.این محلول تحت فشار کاهش یافته گازهایش خارج شده و در دمای اتاق نگهداری میشود.

تجهیزات

سیستم خنک کننده دارای توان خنک کنندگی KW 3 است که متشکل از بخش کندانسور با توان سرد کردن هوا (دمای خروجی 35 تا 40 ) ،بخش اواپراتور (انتقال حرارت سطحی 10 متر مربع)  کمپرسور و شیر انبساط (با توان خنک کردن 3kw ) است.6 نمونه سینی در اندازه از قبل تعیین شده که بصورت یک لایه صاف در آن درآمده بودوظرفها ازجنس استیل ضد زنگ بوده که با لایه ای از پلی استایرین پوشیده شده است.

نتایج وبررسی

خشک کردن با انجماد محصولات غذایی در یک سیستم بسته

منابع

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد